Inspirace na léto? Letní rifle jsou in!

Milujete džínové kalhoty a tvoří základ Vašeho šatníku? Rozhodně se jich nemusíte vzdávat ani v letních měsících!

Barevné léto

V letních měsících se náš šatník mění. Tmavé barvy lehce ustupují do pozadí a na řadu přichází veselé barevné a světlé kousky. Ani džíny nejsou v tomto směru výjimkou. Letní rifle si můžete vybrat naprosto podle svých představ. V letních módních kolekcích najdete bílé džíny, rifle v odstínech světle modré, ale i kalhoty v pestrých barvách jako je žlutá, růžová nebo zelená.
Máte ráda kratší délky? Pořiďte si na léto riflové kraťasy nebo capri kalhoty. I ty najdete v nejrůznějších střizích a odstínech. Letní rifle mohou být klasické jednobarevné, s výšivkami i s různými zdobeními.

Vyberte si ty pravé

Základem všeho je správný střih. Pokud si najdete letní rifle, které Vám dobře padnou a budou vyhovovat Vaší postavě, budete se v nich nejen dobře cítit, ale především budete i skvěle vypadat. Pokud patříte mezi ty šťastné, které si na sebe mohou vzít naprosto cokoliv, gratuluji Vám. Budou Vám pravděpodobně slušet džíny všech střihů a záleží jen na Vás, jaké si vyberete. V kurzu jsou klasické, úzké, volnější, harémové i cigaretové střihy.
Chcete vypadat štíhlejší? Žádný problém! Zapomeňte na bokovky, oblečte si rifle s vyšším pasem a vyvarujte se výrazných velkých kapes. Vaše silueta se opticky zúží a prodlouží.
Letní rifle můžete libovolně kombinovat. Dostala jste pozvánku na večírek? Vezměte si k džínům pěkný top, kabelku a můžete vyrazit. Jdete na kávu s kamarádkou? Oblečte si tuniku a obujte si balerínky nebo páskové sandály.

Džíny jsou oprávněně velmi oblíbené. Při vhodně zvolených doplňcích vytvoříte mnoho různých módních outfitů. Užijte si  krásné léto v letních riflích i Vy