Bílé dámské rifle – nadčasový model!

Léto je pro mnohé z nás synonymem pohody a sluníčka. Letnímu počasí přizpůsobujeme i náš šatník. Tmavé oblečení na chvíli odložte a sáhněte po světlých nebo barevných módních kouscích. K létu neodmyslitelně patří šaty a sukně. Co ale dělat, když jste spíše kalhotový typ? Pořiďte si bílé rifle!

Nadčasový módní kousek

Bílá barva je hitem letošního léta a sluší opravdu každé ženě. Bílou nenajdete jen v jednom odstínu. Co takhle zkusit smetanový nebo naopak sněhobílý odstín? Výhodou bílých riflí je, že nepodléhají lehce módním trendům. Také se velmi dobře kombinují, proto se nemusíte bát, že byste je užila jen jednu sezónu. Váháte nad střihem bílých riflí? Důležité je přizpůsobit kalhoty Vaší postavě tak, aby Vám opravdu seděly a nezvýrazňovaly Vaše případné nedostatky. I když nemáte míry modelky, můžete v nich vypadat skvěle. Vyvarujte se jen bokových kalhot a velkých výrazných kapes. Nemějte obavu, určitě ten správný střih naleznete, nabídka je opravdu široká!

Na párty i na pláž

Chystáte se na večírek? Oblečete si úzké bílé rifle, vezměte si pěkný top nebo tuniku, obujte si boty na podpatku a budete královnou večera. Těšíte se na vysněnou dovolenou? Bílé riflové šortky oceníte na pláži i při večerní procházce po městě.

K bílýmkalhotám se hodí jakákoliv barva, záleží jen na Vás. Máte ráda námořnický styl? Zkombinujte bílou a modrou. Nebo raději něco klasického? Černobílá je přece věčná. Bílé kalhoty budou vypadat perfektně i s výraznými vzory. Puntíkaté, proužkované i květinové vršky budou v kombinaci s bílými riflemi vypadat perfektně.

Kombinace bílé barvy a nesmrtelného denimu je nadčasová. Bílé rifle by neměly chybět v šatníku ani Vám. Uvidíte, že si je ihned zamilujete!