Riflové kraťasy – nesmrtelná letní klasika

Šortky jsou především v létě velmi oblíbeným druhem oblečení. Nezbytným kouskem jsou bezpochyby džínové kraťasy, které z módy nevyjdou snad nikdy. Pořiďte si riflové kraťasy i Vy, určitě nebudete litovat!

Riflové kraťasy 100x jinak

Riflové šortky mají mnoho výhod. Jsou trendy, slušivé a velmi snadno je můžete libovolně kombinovat tak, abyste pokaždé vytvořila jiný model. Chcete vypadat sportovně a nenuceně? Vezměte si k džínovým kraťasům letní tuniku nebo pěkné tričko. Inspirovat se můžete třeba námořnickým stylem, barevné proužky jsou na léto naprosto ideální volbou.
Potřebujete být elegantní? Zkombinujte riflové kraťasy s pěkným topem nebo košilí. Obujte si boty na podpatku nebo na platformě, do ruky psaníčko a směle se můžete vydat na schůzku i na letní párty.

Trendy 2015

Letos naleznete nejrůznější druhy riflových kraťasů, ale módním hitem je především světlá džínovina. Líbí se Vám riflové šortky, ale lehce jim vylézají podšívky z kapes? Nebojte se, nejedná se o omyl, ale o aktuální hit letošního léta.
Rozhodujete se, jakou zvolit délku? Momentálně jsou in opravdu krátké střihy s vysokým pasem. Pokud se ale s odhalenými stehny cítíte nesvá, nebo si takový model nemůžete dovolit, rozhodně se nemusíte riflových šortek vzdávat. Pořiďte si kraťasy delšího střihu, třeba nad kolena. Vyberte si takové, které Vám skvěle padnou a ve kterých se budete cítit dobře.

Riflové kraťasy můžete zkombinovat i s punčochy nebo s legínami. Na trhu najdete klasické šortky, zdobené šortky i kraťasy s výšivkami. Vyzkoušet můžete i džínový overal, ve kterém Vás určitě nikdo nepřehlédne.

Riflové kraťasy byly, jsou a budou hitem každého léta. Rozhodně si je zamilujete i Vy!